Jonas Investments  Breidt Portfolio uit met Deelneming in We-Trust Capital Management

In een strategische zet die perfect aansluit bij hun visie, heeft Jonas Investments  een deelneming genomen in het We-Trust Capital Management uit Rotterdam. Dit bedrijf biedt een innovatief hedgefonds product aan dat gebruik maakt van geavanceerde strategieën gebaseerd op fundamentele en technische analyse, wat het een perfecte aanvulling maakt op de diverse portfolio van Jonas.

Synergie tussen Fundamentele en Technische Analyse

We-Trust Capital Management onderscheidt zich door hun diepgaande benadering van de valutamarkt. Het hedgefonds product van We-Trust maakt gebruik van uitgebreide fundamentele analyse om de intrinsieke waarde van investeringen te beoordelen, gecombineerd met technische analyse om markttrends en prijspatronen te identificeren. Deze combinatie past naadloos binnen de investeringsstrategie van Jonas, die gericht is op bedrijven die vooruitstrevend zijn in hun benadering van trading, finance en het gebruik en ontwikkeling van slimme technologie.

Aantrekkelijkheid voor Investeerders

Het hedgefonds van We-Trust biedt investeerders diverse voordelen die het een bijzonder aantrekkelijk product maken:

1. Bovengemiddeld Rendement: We-Trust heeft een historisch rendement van meer dan 1,7% per maand, wat het een zeer winstgevend beleggingsproduct maakt. Bovendien staat het fonds dit jaar tot nu toe (YTD) al op een gesloten rendement van meer dan 11%.

2. Flexibele In- en Uitstapmogelijkheden: Investeerders hebben de mogelijkheid om maandelijks in en uit te stappen, wat hen de flexibiliteit geeft om hun investeringen snel aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

3. Strak Risicomanagement: We-Trust hanteert een strikt risicomanagement beleid waarbij het maximale verlies voor beleggers beperkt blijft tot 10% van hun inleg. Dit zorgt voor een gecontroleerd risico en biedt investeerders gemoedsrust.

Robin Slakhorst, founder Jonas Investments: “Jonas staat bekend om haar actieve betrokkenheid en ondersteuning van de bedrijven in haar portfolio. Met de deelneming in We-Trust Capital Management wij onze traditie voort van het delen van kapitaal, netwerk en expertise om zo significante groei en waardeontwikkeling te realiseren. De samenwerking biedt We-Trust de middelen en ondersteuning om hun strategieën verder te ontwikkelen en hun marktaandeel uit te breiden. Het hedgefonds product van We-Trust biedt unieke voordelen voor investeerders, waardoor het een veelbelovende toevoeging is aan de portfolio van Jonas Investments.