Documentatie aanvragen

scroll down

Vul het onderstaande formulier in en We-Trust neemt binnen 24 uur contact met u op. Wij sturen het We-trust Capital Fund documentatiepakket naar u toe, en nemen daarna telefonisch contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Adres*

Bent u fiscaal inwoner van Nederland?*
Een fiscale inwoner van Nederland is iemand die volgens de Nederlandse belastingwetgeving wordt beschouwd als inwoner van Nederland. Ze zijn belastingplichtig in Nederland over hun wereldwijde inkomen en vermogen. Dit geldt voor personen die meer dan 183 dagen per jaar in Nederland verblijven, evenals degenen wiens centrum van persoonlijke en economische belangen in Nederland ligt, zelfs als ze minder dan 183 dagen per jaar in Nederland verblijven.
Bent u een U.S. person?*
Een “US person” omvat Amerikaanse burgers, permanente inwoners (greencard-houders) en sommige niet-burgers die voldoen aan de substantiële aanwezigheidstest. US persons zijn onderworpen aan Amerikaanse belastingen over hun wereldwijde inkomen en hebben verplichtingen zoals het indienen van belastingaangiften en rapporteren van buitenlandse financiële rekeningen, zelfs als ze buiten de Verenigde Staten wonen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.