Vanaf Maart 2022 verhuisd We-Trust naar het nieuwe kantoor gevestigd aan Westplein 14 in Rotterdam.

Westplein 14 RotterdamHet gebouw “De Rustplaets” is een zeer stijlvol en bijzonder kantoorpand met een rijke historie, op één van de mooiste locaties van Rotterdam. Westplein is gelegen aan de Veerhaven en heeft uitzicht op de Erasmusbrug en de Kop van Zuid.
In 1875 werd de buitenplaats gekocht door de families Van Rijckevorsel, Muller en Pols van de familie Browne. Elie van Rijckevorsel liet het huis afbreken en zette er tussen 1878 en 1883 drie kapitale woonhuizen met koetshuis voor in de plaats. Het zijn de statige huizen aan het Westplein, waarin nu o.a. het hoofdkwartier van de Mariniers is gevestigd. De naam “Rustplaats” prijkt nog aan de gevel.

Het kantoor van We-Trust is verdeeld over 2 verdiepingen, met een totale oppervlakte van bijna 200m².

Op de derde verdieping bevindt zich de ’trading floor’, de plek waar het handelen op de valutamarkt plaats vindt, en waar de markten geanalyseerd worden. Deze verdieping staat vol bureaus met daarop monitoren voor de traders.

Op verdieping vier is de ‘meeting room’ gelokaliseerd, deze wordt gebruikt voor afspraken en presentaties. Deze ruimte in luxueus ingericht om klanten een gave en unieke kijk in ons bedrijf te leveren.