Wij bieden onze klanten een unieke manier van investeren op de valutamarkten. Onze in-house traders hebben door de jaren heen met gebruik van hun expertise en ervaring een compleet zelf-ontwikkelde strategie ontwikkeld.

We-Trust biedt verschillende producten aan, waaronder een vast rendement van 12% op jaarbasis, ook is het mogelijk om als klant mee te delen in de winst. wel komt hier meer risico voor de investeerder bij kijken.

Wilt u meer weten over de beleggingsproducten die wij u aan bieden, neem dan contact met ons op!

Meest belangrijke, risicomanagement.

De strategie├źn waar onze handelaren mee traden zijn volledig gericht op een goed en veilig risicomanagement. Omdat handelen op de valutamarkt een goed risicoprofiel vereist, hebben wij hier heel strikte afspraken over. Omdat deze traders allemaal een apart risicoprofiel hanteren is het belangrijk dat er niet teveel geriskeerd wordt op het gehele kapitaal.

Wij hanteren een maximaal risico van 1% per trade, om zo onze verliezen te beperken en onze trades beter te kunnen controleren. Voorafgaand aan de investeringstermijn bespreken wij met de klant een ‘risico plafond’ en daarin worden een maximaal verlies afgesproken.

Mocht dit plafond bereikt worden binnen de looptijd, wordt er samen met de investeerder gekeken naar de mogelijke vervolgstappen. Zo kunt u er dan voor kiezen om het resterende bedrag te laten staan of juist uit te keren. Zo houdt een investeerder altijd de controle over de totale investering en wat er met het geld gebeurd.

 

Waarom investeren op de valutamarkt?

Liquiditeit

De valutamarkt is de meest liquide markt in de wereld. Door deze hoge liquiditeit liggen er op dagelijkse basis kansen voor onze handelaren.

1

Volatiliteit

De aandelenmarkt heeft gewoonlijk stabielere prijzen. De hoge volatiliteit op de valutamarkt zorgt voor meer korte termijn handelskansen.

2

Koersrichting

Niet afhankelijk van de koers richting van de mark, wij kunnen ook short posities openen. Zo valt er winst te behalen in een bull- en bearmarket.

3

Kernwaarden We-Trust

  • Transparant
  • Vernieuwend
  • Kwaliteitsgericht
Onze transparante manier van werken verwijdert alle mogelijke obstakels om zaken met ons te doen. Transparantie geeft richting aan onze beslissingen en ons beleid voor klanten, partners en medewerkers. We zijn vastberaden om klantenrelaties op te bouwen om onze visie te realiseren. De manier waarop wij de markt benaderen is erg vernieuwd. Ons fonds realiseert rendementen onafhankelijk van de aandelenmarkt. Om onze service optimaal aan te kunnen bieden nemen we op jaarbasis maar een beperkt aantal klanten aan. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat klanten een prettige samenwerking ervaren met We-Trust.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?